top of page

lid worden & wachtlijst

Heb je interesse in een koop- of huurwoning? Dan kun je lid worden van de Meanderhof. Daarna kun je op de wachtlijst voor een huurwoning.

Als er een koopwoning vrij komt, krijgen leden van de Meanderhof voorrang. 

Voor huurwoningen hebben we een wachtlijst. Eengezins-huurwoningen komen nauwelijks vrij. Huur-appartementen komen vaker beschikbaar.

1
Twee keer meedoen

Wil je lid worden? Dan moet je eerst twee bijeenkomsten van de vereniging bijwonen. Ledenvergaderingen en groendagen zijn het meest geschikt. Data van activiteiten vind je onder AGENDA.

2
Kennismakingsgesprek

Na de twee bijeenkomsten volgt een gesprek. Om zeker te stellen dat jij een goed beeld hebt van het wonen in de Meanderhof. En dat wij weten dat je bewust kiest voor het wonen hier, met bijbehorende verplichtingen, zoals groenonderhoud.

3
Betalen

Na het kennismakingsgesprek betaal je het lidmaatschapsgeld en krijg je een lidnummer.

Leden die buiten de Meanderhof wonen betalen per jaar:

2 volwassenen 30,00 per jaar.
1 volwassene 15,00 per jaar.
 

Welke huizen zijn er?

KOOP. Wij hebben 32 koopwoningen. Dat zijn vooral eengezinswoningen (verschillende grootte) en enkele koopappartementen. Als er een woning vrij komt, krijgen leden van de Meanderhof voorrang. 

 

HUUR. Wij hebben 21 sociale huurwoningen. Tien eengezinswoningen, twee ’torenwoningen’ en negen appartementen. Voor de eengezinswoningen geldt voorrang voor huishoudens van 3 of meer personen. Voor appartementen geldt voorrang voor 1 of 2 persoonshuishoudens.

De verhuurder DeltaWonen stelt inkomenseisen aan de huurders omdat het sociale woningen betreft. Voor alle huurwoningen is huurtoeslag mogelijk.

Bewoners van de Meanderhof betalen maandelijks 15 of 20 euro als bijdrage aan de gemeenschappelijke uitgaven voor bijvoorbeeld tuinonderhoud en huur van de hofkamer.   

bewoners van de meanderhof
bottom of page